Besøg på Højbjerg privatskole

Fredag d. 19. november gæstede jeg Højbjerg Privatskole og talte med børnene fra 0.-4. klasse om, hvordan man finder på historier tegner tegninger til historierne. Børnene havde i forvejen hørt eller læst historierne om Oscar, der bygger en burger og om Lili og Loui og skyggerne i pulterkammeret. Det var en flok ivrige og spørgelystne børn, jeg havde foran mig, og jeg var både glad og beriget, da jeg tog der fra.

Trykstart

"Sommetider tænker jeg på, hvor uendeligheden ender"

 

I dag var der trykstart hos Narayana Press på min nye bog SOMMETIDER tænker jeg på, hvor uendeligheden ender. Trykket var imponerende flot, det stod knivskarpt, så jeg er bare glad, og jeg forventer mig meget af bogen. Jeg har, så længe jeg har arbejdet med børnebøger, drømt om at lave en “undrebog” for børn. Nu er bogen her. 

Flot materialevurdering

Det er altid med spænding, at jeg afventer bibliotekernes materialevurdering – nu er den kommet til “Fannis mageløse malerpensel, og den er blevet fejret på alle måder – 

“..Med korte sætninger og enkle, sødmefulde illustrationer har forfatteren skabt en stemningsmættet og udtryksfuld fortælling, der i al sin enkelthed skildrer fantasiens og skaberglædens ubegrænsethed.”  (Lektørudtalelse, DBC)