Sommetider tænker jeg på, hvor uendeligheden ender

Min nyeste bog udkommer 1. januar 2020, men allerede nu ligger den på mit bord.Jeg har længe, ja lige så længe som jeg har arbejdet med billedbøger, gået med tanken om at skrive og tegne en “undrebog”, en bog med sådanne tanker, som jeg selv tumlede rundt med, da jeg var barn. Nu har jeg bogen hos mig, fin og færdig. Det har været en fornøjelse at arbejde med den, både med teksten, billederne og med opsætning, og jeg er faktisk glad for resultatet.

Trykstart

"Sommetider tænker jeg på, hvor uendeligheden ender"

 

I dag var der trykstart hos Narayana Press på min nye bog SOMMETIDER tænker jeg på, hvor uendeligheden ender. Trykket var imponerende flot, det stod knivskarpt, så jeg er bare glad, og jeg forventer mig meget af bogen. Jeg har, så længe jeg har arbejdet med børnebøger, drømt om at lave en “undrebog” for børn. Nu er bogen her. 

Flot materialevurdering

Det er altid med spænding, at jeg afventer bibliotekernes materialevurdering – nu er den kommet til “Fannis mageløse malerpensel, og den er blevet fejret på alle måder – 

“..Med korte sætninger og enkle, sødmefulde illustrationer har forfatteren skabt en stemningsmættet og udtryksfuld fortælling, der i al sin enkelthed skildrer fantasiens og skaberglædens ubegrænsethed.”  (Lektørudtalelse, DBC)