Sommetider tænker jeg på, hvor uendeligheden ender

Min nyeste bog udkommer 1. januar 2020, men allerede nu ligger den på mit bord.Jeg har længe, ja lige så længe som jeg har arbejdet med billedbøger, gået med tanken om at skrive og tegne en “undrebog”, en bog med sådanne tanker, som jeg selv tumlede rundt med, da jeg var barn. Nu har jeg bogen hos mig, fin og færdig. Det har været en fornøjelse at arbejde med den, både med teksten, billederne og med opsætning, og jeg er faktisk glad for resultatet.

2 thoughts on “Sommetider tænker jeg på, hvor uendeligheden ender

 1. Agnieszka says:

  Kære Iner Tobiasen
  Jeg har lige siddet og læst din bog på biblioteket med min 5 årige dreng.
  Hvor er det en fin bog! Utroligt hvor fint du ‘vækker barnet i mig’ så jeg mindes om at leve mig ind i mine børns tankemylder. Og at læse bogen op for børn og vise, at ikke kun jeg, men også et andet barn (hovedpersonen), der forstår at tankemylder, dårlig samvittighed og svære følelser fylder rigtig meget, er skøn og meget betydningsfuldt.
  Tak. (Du bør udgive den i udlandet også, hvis muligt).
  Bedste hilsner Agnieszka C. Fischer

  • admin says:

   Kære Agnieszka
   Tusind tak for din fine tilbagemelding, som glæder mig meget at høre.
   I august udgiver jeg 3 nye bøger – den ene er om en pige der har diabetes. Den er for de lidt større børn.
   Har du forøvrigt set min tidligere udgivelse “Alvorligtalt, ABC for tænksomme børn” – den er lidt i stil med Sommetider.

   Mange hilsner
   Inger Tobiasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *