Fannis super seje synål

Da jeg var barn syede og strikkede jeg, det gjorde vi dengang. Da mine børn kom ind i verden, én efter én, syede og strikkede jeg til dem i en uendelighed, det gjorde man dengang. Så blev det umoderne med nørklerierne, man havde travlt med så meget andet. Men da Fanni kom til mig med sine ferme fingre, fik jeg lyst til at sy igen, og jeg lod fingernemme Fanni træde nålen og syede med korsting, og hun var dygtig, hun fandt på at tage sytøjet med ud i rummet, hun fandt på  de sjoveste rumvæsner og gav dem allesammen navne. Det er dejligt at arbejde sammen med fantasifulde Fanni, det er fantastisk, og tilsammen fik vi broderet en  fin bog og en sjov historie. Det har tillige ført mig ad nye veje, for nu bliver bogen solgt hos “Broderi Moderne” i Nørre Allé, Aarhus, sammen med mønster, stof og garn til en del af figurerne i bogen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *